Forum regels

Lees de berichten in dit forum voordat je gebruik gaat maken van het forum!

Forum regels

Berichtdoor administrator » zo 16 jan 2011, 20:25

Forumregels

Als je een bericht plaatst op het forum, wordt er verwacht dat je de normale fatsoensnorm in acht neemt (geintjes zijn prima, een stukje respect moet daarbij in acht genomen worden). Respecteer mede-forumgebruikers en houd er rekening mee dat iedere leeftijdsgroep toegang heeft tot dit forum.

Door in te schrijven op het forum van de A59 choppers verklaard de gebruiker akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden;

  • Niet schelden of bedreigen - niet op het forum, maar ook niet per e-mail/PB aan een bezoeker/lid
  • Geen pornografisch materiaal of links daarnaar
  • Geen racistische uitlatingen of links daarnaar
  • Geen schokkend materiaal of links daarnaar
  • Geen links naar illegale zaken als warez, mp3's, simlocks e.d.
  • Geen (commerciële) reclame (spammen) voor producten en/of diensten die niets te maken hebben met motorrijden en motoren in het algemeen. Er mogen dealers, fabrikanten, merken genoemd worden, zolang het relevant is voor een bepaald onderwerp en bijdraagt tot een oplossing van het probleem.
  • Geen opstap-adressen op de site te zetten van de toertochten. Dit om te voorkomen dat niet-leden of anderen die niet uitgenodigd en/of gewenst zijn meerijden.
  • Blijf bij het onderwerp. Een geintje op zijn tijd is leuk, maar zorg er wel voor dat het onderwerp zelf niet op de achtergrond raakt.
  • Discussies zijn toegestaan, zolang het motor-gerelateerd blijft en een ieder in zijn/haar waarde wordt gelaten en niet over personen gesproken wordt op een zodanige wijze dat verwacht kan worden iemand zich daardoor gekrenkt of aangesproken zal voelen.
  • Het is niet toegestaan te vragen naar de mening van anderen over personen, direct of via een poll.

Misbruik /Overtreding
Indien iemand zich niet houdt aan deze forumregels, kunnen de Site Admin en/of Moderators de berichten wijzigen of verwijderen. Bij herhaaldelijk misbruik wordt de toegang geblokkeerd.
Eventuele Schade en/of kosten die voor de A59 choppers ontstaan zullen worden verhaald op de betreffende overtreder.

Disclaimer
De A59 choppers kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste berichten. De club behoud zich het recht voor om gebruikers zonder opgaaf van redenen te weigeren op het forum of om berichten te wijzigen of te verwijderen.

Daarnaast behoudt de A59 choppers zich het recht voor om de forumregels op ieder gewenst moment te wijzigen.
administrator
Beheerder
 
Berichten: 4
Geregistreerd: zo 16 jan 2011, 19:32

Keer terug naar Welkom

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron